Back

Circuit Moldovenesc: Orhei-Soroca-Chisinau 09-11.08.2024

750 lei /de persoana

    • -{product_price}+{product_price}/4 lei
    • -{product_price}+{product_price}/2 lei
    • -{product_price}+{product_price}*0.75 lei
💐Circuit moldovenesc: Chișinău-Orheiul Vechi-Soroca
🗓 09 – 11 august – 750 lei/pers
✅Pachetul include:
🌸doua noapti cazare cu mic dejun in Chisinau, hotel 3*
🌸transport cu autocar clasificat international
🌸insotitor de grup
✅Programul excursiei:
🚩Ziua I
Plecari din:
*Galati – ora 05:00 Păpădie
*Braila – ora 05:30 Catedrala
*Tecuci – ora 06:30
*Barlad – ora 07:30
Ne indreptam catre Chisinau pe traseul Galati-Braila-Tecuci-Barlad-Vaslui-Husi, urmand sa trecem vama pe la Albita. Dupa ce intram in Republica Moldova ne vom îndrepta catre Manastirea Capriana si Beciurile Cricova (intrare aprox 150 lei/pers), unde vom face o vizita delectandu-ne cu arome si povesti viticole. Dupa vizita la Combinatul Viticol, ne indreptam catre cazare, nu inainte de a face un tur cu autocarul pe bulevardele principale ale Chisinaului, vizitam Manastirea Ciuflea, Arcul de Triumf, Piata Natiunile Unite, Statuia lui Stefan cel Mare si Sfant, Palatul Presedential. In jurul orei 16:00 facem cazarea. Dupa cazare, timp liber prin Chisinau.
🚩Ziua II
Ora 08:00 mic dejun
Ora 09:00 ne îndreptăm catre Orheiul Vechi unde vom vizita Muzeul de Istorie si Etnografie. Aflat la numai 45 km de Capitala Chisinau, Orheiul Vechi este o destinatie obligatoriu de vizitat de catre cei care cauta istorie, arhitectura autentica, peisaje frumoase si traditii culinare locale. Raul Răut șerpuiește printre stânci si sate cochete. Orheiul Vechi este deosebit de frumos. Dupa aceasta experienta ne indreptam catre Soroca, unde vom vizita Cetatea Soroca, unica printre cetatile medievale moldovenesti prin sistemul arhitectonic de constructii. Cetatea Soroca cladita din lemn de Stefan cel Mare, in fata vadului peste Nistru, a fost reconstruita in piatra de catre Petru Rares, la mijlocul sec al XVI -lea. La intoarcere catre Chisinau, vom vizita Manastirea Curchi. Seara, cazare si timp liber in Chisinau.
🚩Ziua III
Ora 08:00 mic dejun
Ora 09:00 facem o vizita la Fabrica de Ciocolata Bucuria (magazin de desfacere), apoi ne vom indrepta catre Galeriile Viticole Milestii Mici (intrare aprox 150 lei/pers). In jurul orei 15:00 ne vom indrepta catre casa, vizitand in drumul nostru Manastirea Hancu.
🏁Sosire in Galati/Braila in jurul orei 23:00 in funcție de trafic si formalitati vamale
Categorie:
Descriere

Descriere

⚠️PACHETUL NU INCLUDE:
*biletele de intrare la obiectivele turistice si religioase vizitate si nici ghizii pentru acestea;
*asigurare medicala;
*asigurare STORNO;
*Combinatul viticol Cricova (aprox 150 lei/pers)
*Galeriile viticole Milestii Mici (aprox 150 lei/pers)
*alte mese in afara de cele prezentate in program
*cheltuieli personale sau alte cheltuieli
*excursii optionale (daca sunt propuse).
🚩CONDITII GENERALE PRIVIND REZERVAREA SI DESFASURAREA EXCURSIEI
👉Rezervarile se fac DOAR telefonic la nr 0721334444, LUNI – DUMINICA, intre orele 09-19.
👉Din momentul primirii in scris a confirmarii de rezervare, excursia se poate achita, INTEGRAL sau PARTIAL (min 250 lei/pers – distribuirea locului in autocar se face doar dupa plata integrala a pachetului turistic rezervat).
⚠️REZERVAREA SE ANULEAZA AUTOMAT, FARA INSTIINTARE, IN CAZUL IN CARE NU SE ACHITA AVANS IN TERMEN DE 5 zile lucratoare DE LA PRIMIREA CONFIRMARII DE REZERVARE
🚩NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu prima bancheta in functie de data platii INTEGRALE a pachetului turistic rezervat.
⚠️Turistii care au achitat partial excursia, au obligatia de a achita diferenta cu minim 30 zile calendaristice inainte de data plecarii.
🔴EXCEPTIE – fac turistii care rezerva si achita integral, in ultimele 29 zile dinaintea plecarii, in cazul in care mai sunt locuri disponibile.
👉VA RUGAM SA SUNATI LA NR 0721334444, IN CAZUL IN CARE:
*doriti anularea rezervarii;
*doriti modificarea rezervarii;
*doriti imbarcarea din alt loc de imbarcare;
*pentru orice alte informatii suplimentare.
⚠️AGENTIA NU-SI REZERVA DREPTUL SI NICI NU ARE OBLIGATIA DE A CAUTA INLOCUITOR PENTRU PERSOANELE CE AU PLATIT AVANS/INTEGRAL SI NU MAI POT CALATORI, SI NICI NU PERCEPE TAXA PENTRU SCHIMBARE DE NUME
✅️NOTA:
Ora de plecare, locul de imbarcare, distribuirea locurilor in autocar si numarul de inmatriculare al autocarului, se comunica turistilor, cu 2 – 7 zile calendaristice inainte de efectuarea excursiei.
⚠️ATENTIE:
In vederea trecerii frontierei de stat este OBLIGATORIU sa prezentati CARTE DE IDENTITATE sau PASAPORT, valabile. Pentru persoanele ce calatoresc insotite de copii minori, aveti nevoie de documente suplimentare (pentru informatii detaliate, va rugam sa va adresati Politiei de Frontiera)
⚠️ATENTIE:
🚩Persoanele care DORESC imbarcarea din alt loc decat cel stabilit de catre agentie: PAPADIE – GALATI si CATEDRALA – BRAILA, au OBLIGATIA sa anunte acest aspect din momentul rezervarii.
🚩Persoanele care se cunosc cu probleme medicale, cu afectiuni locomotorii, cu intolelanta la alimente, alergice, astmatice sau cu afectiuni de orice natura, sunt OBLIGATE sa anunte acest aspect din momentul rezervarii.
* Este INTERZISA ocuparea unui alt loc in autocar, fara instiintarea si permisiunea insotitorului de grup.
* Este INTERZISA plata la autocar a contravalorii excursiei
* Este INTERZIS pe timpul transportului cu autocarul: mersul/statul in picioare pe culoar, ascultarea de muzica in boxe portabile proprii (se poate face acest lucru doar in castile personale), fumatul, consumul de alcool sau substante interzise. Turistii al caror comportament este inadecvat, indecent si lipsit de respect fata de ceilalti turisti, vor fi debarcati in prima gara CFR cu penalizare de 100% din pretul pachetului turistic.
✅️Grup minim: 22 persoane.
☎️Detalii si rezervari la tel. 0721334444
⚠️OBSERVATII:
* agentia Lumina Travel recomanda atat incheierea unei polite de asigurare STORNO cat si a politei de asigurare medicala de calatorie;
*prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
*tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita individual sau la grup, la fiecare obiectiv in parte si se pot modifica de catre autoritatile locale, independent de agentie;
*conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
*ghidul/ insotitorul de grup poate modifica orarul si ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
*clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tara sau din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
*distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
*camerele SINGLE nu sunt disponibile la acest program;
*Cazare in regim PARTAJ: Persoanele care calatoresc singure, rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera DUBLA/TRIPLA, in functie de disponibilitatea locului de cazare. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
*agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
*agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
*efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site)
⚠️Conditii pentru RETRAGERE, ANULARE SI PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 0 zile inainte de plecare.
In cazul in care nu mai puteti participa din diferite motive, sumele platite nu se returneaza, dar puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dvs.
c)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru serviciile turistice a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
🚩Nota:
– In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de LUMINA TRAVEL (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat doar integral pana la sfarsitul anului curent, in vederea achizitionarii unui alt pachet similar propus de catre LUMINA TRAVEL, in calitate de organizator.
⚠️Prezentul document este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat. O data cu lansarea, rezervarea, acceptarea si plata pachetului turistic propus, clientul accepta Condițiile si Termenele de utilizare care respecta Legea Comerțului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Legea Protectiei Consumatorului, si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin cumpararea pachetului turistic propus.
☎️Detalii si rezervari la 0721334444
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Durata

3 zile

Luna plecarii

august

PLECARI DIN

Galati – Braila, BARLAD, TECUCI

Tipul destinatiei

Republica Moldova