Back

CIRCUIT ITALIA: Verona-Florenta-Siena-San Marino-Rimini-Treviso 22-31.10.2024

3.800 lei /de persoana

    • -{product_price}+{product_price}/4 lei
    • -{product_price}+{product_price}/2 lei
    • -{product_price}+{product_price}*0.75 lei
♦️Circuit ITALIA: VERONA – FLORENTA – SIENA – SAN MARINO – RIMINI – TREVIZO♦️
🗓️22 – 31 octombrie – 3800 lei/pers (10 zile)
👉Plecare din Galati-Braila-Bucuresti
⚠️ Camerele single nu sunt disponibile la acest program
✅Pachetul include:
🔹8 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3*
-o noapte la Budapesta
-o noapte la Insbruck
-o noapte la Verona
-doua nopti la Florenta
-o noapte la Rimini
-o noapte la Trevizo
-o noapte la Szeged
🔹transport cu mini-autocar/autocar clasificat international
🔹insotitor de grup
👉Optional:
🔴Excursie Pisa si Lucca – 40 euro/pers. (grup minim 20 pers.)
🔴Croaziera de seara pe Dunare la Budapesta – 120 lei/pers (grup minim 20 pers.)
✅Programul excursiei:
♦️Ziua I (22 oct) – Galati – Braila – Bucuresti – Budapesta
Traseu de noapte
Ora 18:00 plecare din Galati (Casa de Cultura), 18:30 din Braila (Catedrala), 20:00 din Bucuresti (Autogara Filaret), catre Budapesta acolo unde vom avea prima noapte de cazare.
♦️Ziua II (23 oct) Budapesta
Ajungem la Budapesta in cursul diminetii iar in drumul catre cazare vom admira din autocar principalele obiective turistice din capitala Ungariei: Parlamentul, Podul cu lanturi, Bastionul pescarilor, Palatul regal, Basilica Sf. Matyas, Stanca Ghellert. Dupa cazare timp liber pentru odihna sau plimbare prin centrul capitalei.
👉Optional : Croaziera de seara pe Dunare cu un pahar de sampanie inclus – 120 lei/pers
♦️Ziua III (24 oct) Budapesta – Viena – Insbruck
Mic dejun. Continuam drumul catre Italia trecand prin Austria unde vom face o scurta vizita a capitalei Viena, unde vom vizita Palatul Schonbrunn si Gradinile Palatului.
Spre seara vom cazare la Insbruck.
♦️Ziua IV (25 oct) Insbruck – Verona
Dupa micul dejun ne indreptam catre Verona. O data ajunsi, va asteapta un frumos tur pietonal al Veronei. Vizitam Arenele si amfiteatrul roman conservate intr-o stare excelenta, faimoase pentru spectacolele organizate inca din antichitate, Casa si balconul Julietei, Piata Del’Erbe, Palatul si mormintele Scaglierilor, Castel Vechio, apoi cazare si timp liber in Verona.
♦️Ziua V (26 oct) Verona – Florenta
Mic dejun. Azi ne indreptam catre Florenta unde vom fi cazati pentru urmatoarele doua nopti. O data ajunsi in Florenta, vom face un tur pietonal al centrului vechi. In Piata Duomului vom vizita Catedrala Sfanta Maria del Fiore, Campanila lui Gioto, Battistero di San Giovanni, Piata San Lorenzo, Mercato Centrale, Basilica Santa Croce, Ponte Vecchio si Piata Michelangelo. Seara cazare si timp liber in Florenta
♦️Ziua VI (27 oct) Florenta – Pisa – Lucca – Florenta
Mic dejun si timp liber in Florenta
sau 👉Excursie optionala – Pisa si Lucca – 40 euro/pers (grup min 20 persoane)
Cu un stil medieval si o aroma tipic italiana, Pisa este unul din orasele care merita sa fie vizitate in timpul vacantei din Toscana. Pisa vine cu propriul său farmec si caracter, majoritatea turiștilor venind la Pisa doar pentru a vedea Turnul înclinat. Este de departe cel mai popular si mai impresionant obiectiv turistic din Pisa. Vom vizita Piata Miracolelor numita si Piata Duomului si ne vom delecta papilele gustative cu o inghetata italiana asezati pe iarba din preajma Duomului.
Pornim din nou la drum catre Lucca, orasul lui Giacomo Pucini. Lucca este orasul inconjurat de zidurile fortificate ale vechii cetati, ziduri care astazi adapostesc adevarate bijuterii arhitecturale si stradute care te imbie la plimbari lungi. Vizitam Biserica San Michele Inforo din Piata San Michele, apoi ne vom indrepta catre Florenta. Seara cazare si timp liber in Florenta.
♦️Ziua VII (28 oct) Florenta – Siena – San Marino – Rimini
Mic dejun
Pornim la drum catre Rimini, nu inainte de a poposi la Siena, un oras fermecator, romantic, cu un aer medieval pronuntat, cu siguranta unul dintre cele mai frumoase orase din Italia. Vizitam Duomul din Siena, impunator la exterior si fabulos la interior, apoi ne indreptam catre Serenissima Republica San Marino, considerata cea mai veche republica din lume dupa cea romana. Conform traditiei, republica a fost fondata la 3 septembrie 301 cand Sfantul Marino, originar din Dalmatia s-a stabilit impreuna cu o mica comunitate crestina pe Muntele Titano. Ne vom plimba pe stradutele din San Marino, adevarate atractii turistice, inguste, aranjate si perfect curate, acestea ascund biserici, turnuri medievale, palate si muzee. Seara cazare si timp liber in Rimini.
♦️Ziua VIII (29 oct) Rimini – Ravenna – Trevizo
Mic dejun
Azi ne indreptam pasii catre Trevizo. In drumul nostru facem un scurt popas in Ravenna, unde vom vizita Centrul Vechi si Mormantul lui Dante Alighieri. Dupa cazarea la Trevizo, vom face un tur pietonal prin centrul vechi al Orasului Artei, plin de cladiri istorice si muzee de arta.
♦️Ziua IX (30 oct) Trevizo – Szeged
Mic dejun.
Plecare catre Szeged unde vom avea ultima noapte de cazare din acest circuit. O data ajunsi la Szeged, vom face un tur pietonal de seara al orasului de pe Tisa.
Cazare si timp liber la Szeged.
♦️Ziua X (31 oct) Szeged – Bucuresti – Braila – Galati
Mic dejun. Plecare catre Galati/Braila/Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii in functie de trafic si formalitati vamale.
Descriere

Descriere

⚠️Pachetul nu include:
* biletele de intrare la obiectivele turistice si religioase vizitate si nici ghizii pentru acestea;
* asigurare medicala;
* asigurare STORNO;
* alte mese in afara de cele prezentate in program.
* taxa stațiune pentru tot sejurul (aprox 20 euro/pers)
* excursie optionala Pisa si Lucca 40 euro/pers.
* croaziera pe Dunare 120 lei/pers.
🚩CONDITII GENERALE PRIVIND REZERVAREA SI DESFASURAREA EXCURSIEI
👉Rezervarile se fac DOAR telefonic la nr 0721334444, LUNI – DUMINICA, intre orele 09-19.
👉Din momentul primirii in scris a confirmarii de rezervare, excursia se poate achita, INTEGRAL sau PARTIAL (min 500 lei/pers – distribuirea locului in autocar se face doar dupa plata integrala a pachetului turistic rezervat).
⚠️REZERVAREA SE ANULEAZA AUTOMAT, FARA INSTIINTARE, IN CAZUL IN CARE NU SE ACHITA AVANS IN TERMEN DE 5 zile lucratoare DE LA PRIMIREA CONFIRMARII DE REZERVARE
🚩NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu prima bancheta in functie de data platii INTEGRALE a pachetului turistic rezervat.
⚠️Turistii care au achitat partial excursia, au obligatia de a achita diferenta cu minim 30 zile calendaristice inainte de data plecarii.
🔴EXCEPTIE – fac turistii care rezerva si achita integral, in ultimele 29 zile dinaintea plecarii, in cazul in care mai sunt locuri disponibile.
👉VA RUGAM SA SUNATI LA NR 0721334444, IN CAZUL IN CARE:
*doriti anularea rezervarii;
*doriti modificarea rezervarii;
*doriti imbarcarea din alt loc de imbarcare;
*pentru orice alte informatii suplimentare.
⚠️AGENTIA NU-SI REZERVA DREPTUL SI NICI NU ARE OBLIGATIA DE A CAUTA INLOCUITOR PENTRU PERSOANELE CE AU PLATIT AVANS/INTEGRAL SI NU MAI POT CALATORI, SI NICI NU PERCEPE TAXA PENTRU SCHIMBARE DE NUME
✅️NOTA:
Ora de plecare, locul de imbarcare, distribuirea locurilor in autocar si numarul de inmatriculare al autocarului, se comunica turistilor, cu 2 – 7 zile calendaristice inainte de efectuarea excursiei.
⚠️ATENTIE:
In vederea trecerii frontierei de stat este OBLIGATORIU sa prezentati CARTE DE IDENTITATE sau PASAPORT, valabile. Pentru persoanele ce calatoresc insotite de copii minori, aveti nevoie de documente suplimentare (pentru informatii detaliate, va rugam sa va adresati Politiei de Frontiera)
⚠️ATENTIE:
🚩Persoanele care DORESC imbarcarea din alt loc decat cel stabilit de catre agentie: PAPADIE – GALATI si CATEDRALA – BRAILA, au OBLIGATIA sa anunte acest aspect din momentul rezervarii.
🚩Persoanele care se cunosc cu probleme medicale, cu afectiuni locomotorii, cu intolelanta la alimente, alergice, astmatice sau cu afectiuni de orice natura, sunt OBLIGATE sa anunte acest aspect din momentul rezervarii.
* Este INTERZISA ocuparea unui alt loc in autocar, fara instiintarea si permisiunea insotitorului de grup.
* Este INTERZISA plata la autocar a contravalorii excursiei
* Este INTERZIS pe timpul transportului cu autocarul: mersul/statul in picioare pe culoar, ascultarea de muzica in boxe portabile proprii (se poate face acest lucru doar in castile personale), fumatul, consumul de alcool sau substante interzise. Turistii al caror comportament este inadecvat, indecent si lipsit de respect fata de ceilalti turisti, vor fi debarcati in prima gara CFR cu penalizare de 100% din pretul pachetului turistic.
✅️Grup minim: 22 persoane.
☎️Detalii si rezervari la tel. 0721334444
⚠️OBSERVATII:
* agentia Lumina Travel recomanda atat incheierea unei polite de asigurare STORNO cat si a politei de asigurare medicala de calatorie;
*prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
*tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita individual sau la grup, la fiecare obiectiv in parte si se pot modifica de catre autoritatile locale, independent de agentie;
*conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
*ghidul/ insotitorul de grup poate modifica orarul si ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
*clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tara sau din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
*distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
*camerele single nu sunt disponibile pentru acest program;
*Cazare in regim PARTAJ: Persoanele care calatoresc singure rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de disponibilitatea locului de cazare. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
*agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
*agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
*efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
⚠️Conditii pentru RETRAGERE, ANULARE SI PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 29 zile – 0 zile inainte de plecare.
In cazul in care nu mai puteti participa din diferite motive, sumele platite nu se returneaza, dar puteti sa trimiteti pe altcineva in locul dvs.
c)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru serviciile turistice a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
🚩Nota:
– In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de LUMINA TRAVEL (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat doar integral pana la sfarsitul anului curent, in vederea achizitionarii unui alt pachet similar propus de catre LUMINA TRAVEL, in calitate de organizator.
⚠️Prezentul document este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat. O data cu lansarea, rezervarea, acceptarea si plata pachetului turistic propus, clientul accepta Condițiile si Termenele de utilizare care respecta Legea Comerțului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor cu Caracter Personal, Legea Protectiei Consumatorului, si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg prin cumpararea pachetului turistic propus.
☎️Detalii si rezervari la 0721334444
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Durata

10 zile

Luna plecarii

octombrie

PLECARI DIN

Galati – Braila

Tipul destinatiei

Italia