Circuit Istanbul 1-5 Iunie

1.350 lei /de persoana

    • -{product_price}+{product_price}/4 lei
    • -{product_price}+{product_price}/2 lei
    • -{product_price}+{product_price}*0.75 lei

🔔Circuit ISTANBUL🇹🇷
🗓1-5 iunie – 1350 lei/pers

✅Pachetul include:
🌸o noapte de cazare cu all inclusive la Grand Hotel Sunny Beach 4* (mic dejun, cina si bauturi incluse) – hotel pe plaja
🌸trei nopti cazare cu mic dejun la Hotel Ipek Palas Istanbul 4* situat in cartierul Sirkeci, la cativa pasi de obiectivele istorice, Bosfor, Marele Bazar si Bazarul de mirodenii.
🌸transport cu autocar clasificat international
🌸insotitor de grup din partea agentiei
🚩Vizitam:
👉Old town Nessebar
👉Old town Istanbul
👉Moscheea Sfanta Sofia
👉Moscheea Albastra
👉Hipodromul
👉Palatul Topkapi
👉Palatul Dolmabahce
👉Biserica Cisterna
👉Bazarul egiptean (de mirodenii)
👉Marele Bazar
👉Podul si Turnul Galata
👉Patriarhia Ecumenica de Constantinopol
👉Biserica ortodoxa Sveti Stefan Kilisesi
✔Excursii optionale:
🔴Seara traditionala turceasca, cu vaporul pe Bosfor, cina si program artistic, o experienta unica pe care nu trebuie sa o ratati la Istanbul.
50 euro/pers. grup minim 35 pers.
🔴Excursie in Insula Printului (Buyukada). Facem o croaziera pe Marea Marmara, plecand de la Moscheea Eminonu, trecand pe langa Bazarul Egiptean de mirodenii, Moscheea Suleymania (unde este inmormantat Suleyman si familia acestuia), Turnul si Podul Galata, Cartierul Uskudar (Asia), Castelul Fecioarei, Turnul Radio (Asia), Universitatea Marmara si Palatul Topkapi, pana la Insula Printului Buyukada. 35 euro/pers/grup minim 35 pers.
🚩Programul excursiei:
🟠Ziua I
04:00 plecare din Galati, 04:30 din Braila catre Sunny Beach/Nessebar unde vom ajunge in jurul orei 15:00. Dupa o vizita in Old Town Nessebar vom merge la cazare la Grand Hotel 4*. Pana seara cand vom avea cina all inclusive veti avea timp liber pentru plaja sau plimbare prin statiune.
🟢Ziua II
07:30 mic dejun tip bufet,
08:30 plecare catre Istanbul, unde vom ajunge in jurul orei 15:00 (in functie de trafic si formalitati vamale)
Vom vizita Patriarhia Ecumenica a Constantinopolului si Biserica Sveti Stefan Kilisesi. Spre seara cazare la Hotel Ipek Palas Istanbul 4* situat in cartierul Sirkeci. Timp liber pentru plimbare pe malul Bosforului si vizita Bazarul Egiptean .
🔵Ziua III
08:00 mic dejun bufet
09:00 turul obiectivelor turistice istorice. Vizitam: Hagia Sofia, Palatul Topkapi, Moscheea Albastra, Biserica Cisterna, Hipodromul, Bazarul de mirodenii (egiptean) si Marele Bazar.
Seara, optional Croaziera pe Bosfor – 50 euro/pers. Cazare Hotel Ipek Palas Istanbul 4* situat in cartierul Sirkeci
🟡Ziua IV
08:00 mic dejun bufet
09:00 Excursie optionala catre Insula Printului – Buyukada, 35 euro/pers. sau timp liber prin Istanbul pentru cei care aleg sa nu mearga in excursia optionala. Dupa amiaza timp liber pentru shopping sau plimbare pe Bosfor, Podul si Turnul Galata. Seara cazare in Hotel Ipek Palas Istanbul 4* situat in cartierul Sirkeci.
🔴Ziua V
08:00 mic dejun bufet
09:00 vizita la Palatul Dolmabahce, situat în cartierul Beșiktaș din Istanbul. Pe coasta europeană a strâmtorii Istanbul, a servit in principal ca centru administrativ al Imperiului Otoman din 1856 până în 1887 și din 1909 până în 1922. Plecare catre Galati dupa pranz. Sosire la Galati in cursul diminetii in functie de trafic si formalitati vamale.
⚠Pachetul nu include:
* biletele de intrare la obiectivele turistice si religioase vizitate si nici ghizii pentru acestea;
* asigurare medicala;
* asigurare STORNO;
* alte mese in afara de cele prezentate in program
* excursiile optionale
☎Detalii si rezervari la tel. 0721334444
Avans 50% in termen de 5 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cu cel putin 15 zile inainte de plecare.
Excursia se va achita integral inainte de plecare.
Tarife copii :
Copiii pana la 5 ani achita 50% din tarif
Copiii cu varsta peste 5 ani achita pret intreg.
Grup minim: 40 persoane. Pentru grup 30-39 pers. pretul circuitului se majoreaza cu 75 lei. Pentru grupuri mai mici de 30 pers. circuitul se reprogrameaza. Turistii au posibilitatea in cazul reprogramarii sa aleaga un alt program din portofoliul agentiei Lumina Travel sau vor primi banii inapoi.
⚠Supliment single 80% din pachetul turistic
Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.
Hotel Ipek Palas Istanbul 4*
Situat în Sultanahmet, centrul istoric al oraşului Istanbul, acest hotel de design oferă camere luxoase, cu acces gratuit la internet WiFi şi TV cu ecran plat. Are un restaurant cu terasă şi vedere panoramică la Bosfor. Staţia de metrou Marmaray Sirkeci este la doar câţiva paşi.
Camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Ipek Palas au decor bogat, cu elemente tradiţionale. Toate includ minibar, TV prin satelit şi baie privată. Unele camere oferă o zonă de relaxare cu canapea.
Restaurantul Payitaht oferă un mic dejun tip bufet alcătuit din gemuri de casă, produse de patiserie şi diverse legume şi fructe ecologice sezoniere. În plus, este disponibil şi un meniu à la carte cu preparate tradiţionale. Restaurantul cu terasă de la etajul 6 are vedere la Bosfor şi serveşte preparate din bucătăria turcească şi internaţională.

Descriere

Descriere

*tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
*clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
*camerele single se confirma doar de catre agentia de turism;
*agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
*este interzis consumul de alcool sau substante interzise pe timpul transportului cu autocarul, pasagerii recalcitranti vor fi debarcati la prima gara CFR cu penalizare de 100% din pretul pachetului;
*distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
*ghidul/ conducatorul de grup poate modifica orarul si ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
*conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
*agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
*efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
*pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
*transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
*prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile – 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
• Cazare in regim PARTAJ: Persoanele care calatoresc singure si nu doresc sa achite suplimentul pentru camera single, pot rezerva in regim partaj, urmand a fi cazate cu una sau doua persoane participante, de acelasi sex, intr-o camera dubla/tripla, in functie de inscrisi. In situatia in care partajul nu se inchide, turistii nu vor achita suplimentul de single. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.
*Nota:
– In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de LUMINA TRAVEL (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete LUMINA TRAVEL in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.
-Turistii care prezinta la retragere un raport medical care certifica imbolnavirea cu Sars-Cov-2 / Covid 19, sau o decizie de carantinare, care include perioada excursiei/circuitului, vor primi banii inapoi integral.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Durata

5 zile

Tipul destinatiei

Turcia

PLECARI DIN

Galati – Braila

Luna plecarii

iunie

📌*Nota:
📌*Nota: - In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de LUMINA TRAVEL (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete LUMINA TRAVEL in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan. -Turistii care prezinta la retragere un raport medical care certifica imbolnavirea cu Sars-Cov-2 / Covid 19, sau o decizie de carantinare, vor primi banii inapoi integral. ☎Detalii si rezervari la 0721334444